Hamam Spa Feet behandeling


Gun je voeten eens een luxe behandeling van totale ontspanning, droom even lekker weg en waan je werkelijk in een Ottomaans Badhuis. De heerlijke geur van het Turkse Bad vullen de praktijkruimte.

We beginnen met een heerlijk warm voetenbad verrijkt met Dode Zeezout en een kopje Turkse thee. Vervolgens worden uw onderbenen en voeten gescrubd in de geur van Turkish Tatil Hissi wat zoveel betekent als: Turkse vakantie herinnering (scrubzout verrijkt met oliën) Deze scrub behandeling stimuleert de bloedsomloop en verwijdert de dode huidcellen, dit gebeurd meteen speciale scrubhandschoen (Kese).

Nu uw onderbenen en voeten helemaal schoon zijn en al heerlijk zacht krijgt u een onderbeen/voet massage met olijfzeep dmv de speciale Turkse zeepzak, die een dikke laag romig en warm schuim veroorzaakt.

Een heerlijke massage zorgt ervoor dat uw doorbloeding optimaal is en dus erg ontvankelijk voor een heerlijk masker, wat 5 tot 10 minuten moet inwerken op de werkzame stoffen aan de huid af te geven.

In deze rustpauze kunt u kiezen om te ontspannen, of nog te genieten van een heerlijk kopje Turkse thee of munt thee.

Wanneer het masker van uw voeten en onderbenen wordt gehaald met een warme handdoek, zult u voelen dat uw huid heerlijk zacht en goed gevoed is.

Ter afsluiting worden uw voeten nog ingesmeerd met een heerlijke voetcrème.