Kruidenstempels massage

U krijgt een massage van 60 minuten met Oosterse Kruidenstempels (deze worden door mij zelf gemaakt).

De Oosterse stempelmassages hebben hun weg door de hele wereld gevonden, zo ook hier in Nederland. Al eerder waren de Thaise en Kokosstempels bekend. Echter maak ik ze ook met kruiden uit IndonesiŽ. Deze kruiden hebben vooral een geneeskrachtige werking en zijn heel verwarmend.

Het is een massage met warme, reinigende, ontspannende en vitaliserende kruidenbundels. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Een kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De massage met stempels activeert de stofwisseling (deze verhoogt
15% met elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur) en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakt, regenereert en verzorgt de huid op een intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden gaan tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen.  De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De Aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend, door de geuren en etherische invloeden van de kruiden.  De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de Kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name, dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma’s dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

Een kruidenstempelmassage heeft een duur van 60 minuten.