La Cure Massage

Bij deze massage worden alleen producten gebruikt van LA CURE.
De producten van La Cure, bevatten heilzame werkstoffen uit de dode Zee. De mineralen en de zwarte modder uit de Dode Zee hebben sinds duizenden jaren bewezen dat ze een gunstige uitwerking hebben op allerlei processen, nodig voor een goed functionerend lichaam. Ze stimuleren de bloedsomloop, maken rode bloedcellen aan, helpen bij de celvernieuwing en bij de opname van voedingsstoffen en de verwijdering van afvalstoffen.
Deze heilzame producten in combinatie met een wellness massage zorgen ervoor dat uw lichaam totaal ontspant en gevoed wordt en u energiek de wellness salon verlaat.

We beginnen met een scrub van de gehele achterzijde van uw lichaam met Dode Zeezout, beginnend bij de benen, hierna de rug en eindigend in uw nek/schouders. De bloedcirculatie wordt hierdoor gestimuleerd, en uw huid wordt van dode huidcellen ontdaan. Nu uw huid lekker schoon is gaan we verder met de Zwarte klei pakking uit de Dode Zee, de werkzame stoffen in de klei kunnen diep in uw huid komen, doordat we de poriŽn hebben opengezet met de scrub. U krijgt een warme deken over u heen en u mag zo lekker 20 minuten blijven liggen, zodat alle heilzame stoffen goed zijn werking kunnen doen.
Wanneer u lekker warm en ontspannen heeft gelegen, haal ik de klei ervan af en begin ik aan de wellness massage, ook natuurlijk met de massageolie gemaakt van het zout van de Dode Zee. Hierna laat ik u even 5 minuten rusten, zodat uw lichaam kan nagenieten van de gekregen massage. Als laatste krijgt u een bodylotion op uw huid (natuurlijk met het belangrijkste ingrediŽnt het Dode Zee Zout) en komt u totaal ontspannen van de tafel af.

Deze massage heeft dus niet alleen een ontspannende werking, maar is ook een weldaad voor uw gezondheid. Kijkt u maar eens onder het tabblad ďLa CureĒ wat het Dode Zee Zout allemaal voor u doet!