Hawaiiaanse Lomi Lomi Nui massage

Zoals de naam al zegt, komt deze massage van oorsprong vanuit Hawaii.
Deze massagevorm is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Op Hawaii wordt deze massage generatie op generatie doorgegeven.

Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme, vastgezette spanningen komen vrij en de gezondheid wordt gestimuleerd.

Tijdens deze massage wordt ook veel aandacht besteedt aan de afvalstoffen in het lichaam naar de lymfeknopen te geleiden, waar vandaan ze dan weer uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is een grondige en diep-ontspannende massage, die een effect kan hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
In de filosofie van de inwoners van Hawaii gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

De Lomi Lomi massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.

Een gemiddelde Lomi Lomi massage duurt 1 uur, maar is uit te breiden tot 2 uur. In die tijd wordt het lichaam van stress, angst en spanningen bevrijdt. Hiervoor wordt er een dansritueel uitgevoerd op de huid van de cliŽnt. Er wordt niet alleen gemasseerd met de handen maar ook met het zachte gedeelte van de onderarmen.

Voor alle duidelijkheid: Lomi Lomi is een rustige ritmische massage, gericht op ontspanning en genezing. Alhoewel deze massage afkomstig is van de exotische Hawaiiaanse eilanden is het beslist geen erotische massage.

De Lomi Lomi massage heeft een duur van 60 minuten.
U kunt de massage echter ook verlengen naar 120 minuten.