Energetix magneten & sieraden

Sinds kort ben ik distributeur geworden van Energetix. 
Dit doordat ik door ervaring heb ondervonden wat magneten daadwerkelijk voor je kunnen betekenen. 
U kunt bij mij via een catalogus sieraden bestellen.

Hieronder een beknopte uitleg over de werking van de magneten:
Door de sterke neodymium magneten (1200 Gauss, is 4x krachtiger dan een "gewone" magneet) komen de bloedcellen los van elkaar te liggen en kunnen individueel meer zuurstof transporteren en nu ook de allerkleinste haarvaatjes bereiken.

Doordat de doorbloeding aanzienlijk verbeterd, wordt er meer zuurstof naar de lichaamscellen getransporteerd.

Hierdoor kan het lichaam zich beter verdedigen tegen (ziekte) aanvallen en versterkt ons eigen immuunsysteem zich aanzienlijk. (wist u dat een lichaamscel 70% van zijn energie nodig heeft, alleen al om in leven te blijven?).

In sommige Energetix sieraden is koper verwerkt

Koper is een ontstekingsremmer en kan via de huid in het bloed worden opgenomen.

Als er een ontsteking in het lichaam aanwezig is, veranderd de zuurgraad van de huid en gaat met het koper een reactie aan

Een zwarte of groene verkleuring is dan ook normaal en mag niet van de huid afgewassen worden. (van het sieraad wel, dit kan met een koperpoets of sieraden doekje).

Het magneet "hart" (177cu) en de "clip" (877cu) zijn bedoeld als lokale applicatoren en kunnen eenvoudig onder de kleding worden bevestigd met de bijbehorende clip.

Ook zijn deze magneten sterker als de sieraden (resp. 1200 & 1800 Gauss). Zij versterken de plaatselijke doorbloeding nog meer en bevorderen het vervoer van in het lichaam vrij gekomen afvalstoffen.

Daarom is het bevorderlijk om veel water te drinken (2 tot 4 liter per dag) om zodoende dit proces te ondersteunen en om de geleiding van het magneetveld in het lichaam te "geleiden".