La Cure Dode Zee producten: 

La Cure Natuurlijke Schoonheidsproducten, verrijkt met uit de natuur afkomstige minerale zouten en modder zijn rechtstreeks afkomstig uit het meest Salinische meer ter wereld de “Dode Zee”.
 De dode Zee staat bekend als één van ’s werelds rijkste natuurlijke zoutbronnen. De zouten bevatten meer dan 35 verschillende mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en de verzorging van onze lichaamshuid. Ze zijn bekend vanwege het brengen van verlichting bij pijn en ongemak als gevolg van artritis, reuma, psoriasis, eczeem, hoofdpijn en voetklachten.
De huid wordt optimaal gevoed en verzacht.

La Cure heeft een betrouwbare formule ontwikkeld die niet alleen helpt bij het verhelpen van allerlei huidaandoeningen, maar ook bijdraagt aan het gevoel van Well-being bij het thuisgebruik van deze producten.

NATUURLIJKE DODE ZEE BADZOUT
La Cure Natural Bath Salt bevat meer dan 35 verschillende natuurlijke mineralen die rechtstreeks uit de Dode Zee afkomstig zijn:
Magnesium, Natrium, Kalium, Calcium, Jodium, Sulfaten, Bromiden en Chloriden.
Baden in natuurlijke badzouten vullen de mineralen aan die nodig zijn voor de huidstofwisseling. Het geeft de ultieme ontspanning vanwege het afnemen van stress, spanning en lichaamsklachten. Dagelijks gebruik van de Dode Zee mineralen geeft verlichting bij probleemhuid zoals psoriasis en eczeem.

SOOTHING SCRUB SALT
Uiterst fijn dode Zee zout gemengd met jojoba-, druivenpit- en zoete amandelolie en lavendelolieparfum, te gebruiken als peeling voor het verwijderen van de dode huidcellen, voedt en revitaliseert de vermoeide huid.

MINERALE ZWARTE MODDER
La Cure Natural Black Mud rijk aan mineralen is 100 % pure modder gemengd met natuurlijke ingrediënten zoals zoete amandelolie en honing. De modder dringt diep door in de poriën, de huid wordt gevoed en gezuiverd waarna deze zijdeachtig en heerlijk zacht aanvoelt. Het is aan deze unieke concentratie van mineralen te danken dat Dode Zee modder als zeer effectief wordt bevonden bij het verlichten van de symptomen van huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne.
Gebruik La Cure Black Mud: als lichaamspakking voor ontgifting, ontslakking, mineralisering, zuivering, circulatiebevordering, versteviging, vitalisering, versterking, harmonisering, ontspanning, pijnbestrijding, als plaatselijke pakking bij cellulite, gewrichtspijnen, huidaandoeningen als gezichtsmasker.
De La Cure modder bevat geen chemische toevoegingen. Het wordt direct uit het geologische sediment van de Dode Zee gehaald. De natuur zelf heeft deze unieke modder geproduceerd, rijk aan mineralen en organische elementen, een proces dat miljoenen jaren in beslag heeft genomen. Het is onmogelijk om de eigenschappen commercieel te imiteren.

MINERALE ZEPEN
La Cure zepen zijn gemaakt uit natuurlijke oliën met speciale plantenextracten zoals wortel, muisdoorn, citroen, guarana en natuurlijk Dode Zee modder en zout.
MUD SOAP
La Cure Mud Soap is geschikt voor ieder huidtype, helpt bij het reduceren van acne en herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid. Het uitzonderlijk kenmerk van de zeep ontwikkelt zich als de zeep na het aanbrengen 2-3 minuten kan intrekken op de huid van het gezicht en lichaam. Na gebruik is de huid zijdezacht, gevoed en gezuiverd.
Scrub Soap
La Cure Scrub Soap bevat naast de mineralen uit de Dode Zee ook tarwezemelen voor een scrubbend effect, geschikt voor een huid die zeer onzuiver, werkt diepreinigend en stimuleert de bloesomloop.
Black Seed Soap
La Cure Black Seed Soap bevat naast de mineralen uit de Dode Zee ook zwarte comijn en olijfolie die de huid beschermen van binnenuit tegen acne en ontstekingsreacties.

MINERALE OLIE
La Cure Massage Oil is geschikt voor massage van lichaam en gezicht. Het is een zeer bijzondere massageolie met mineralen uit de Dode Zee, zoete amandelolie en verrijkt met vitamine E, wortelextract en eucalyptusolie. De massageolie is soepel van textuur en verleent een totaal gevoel van lichtheid en well-being.

LA CURE FACIAL EXFOLIATIVE CREAM
La Cure Facial Exfoliative Cream is speciaal geformuleerd met pure mineralen, appel extract, walnootdopgranules, tarwe proteïne en vitamine E. De walnootdopgranules zorgen voor een natuurlijke afschilfering van de dode huidcellen en de aanwezige onzuiverheden. De crème voedt de huid en laat deze weer ademen dankzij de efficiënte reiniging van de verstopte poriën.

LA CURE SHOWER GEL
La Cure Shower Gel is een douchegel met een fijne, verfrissende geur, verrijkt met Dode Zee mineralen en gemengd met verschillende essentiële natuurlijke extracten. Geschikt voor de droge huid, eczeem, psoriasis.

LA CURE BODYLOTION
La Cure Bodylotion met natuurlijke Dode Zee mineralen en vitamine E is een subliem verfrissende lotion met een langdurig effect. De unieke formule met vitamine E en verzorgende ingrediënten, maakt dit product essentieel voor de huidverzorging en helpt bij het onderhouden van een natuurlijke vochtbalans; ook geschikt voor baby’s en kinderen

LA CURE MOISTURIZING CREAM
La Cure Moisturizing Cream met natuurlijke Dode zee mineralen, vitamine E en natuurlijke fruitextracten is de perfecte oplossing voor een intensieve hydratatie van de huid. De crème wordt uitstekend geabsorbeerd zonder aanbrengen van een uitwendige vetlaag terwijl de crème de natuurlijke vochtbalans van de huid hersteld. De crème wordt gebruikt voor therapie bij eczeem, psoriasis, acne en is geschikt als gezichtsmasker of hydraterende lichaamspakking.

LA CURE HAND CREAM
La Cure Hand Cream met natuurlijke Dode Zee mineralen, vitamine E en wortelextract voorziet de handen van een grotere bescherming tegen allerlei weersinvloeden, droogheid en de ruw makende effecten van hard water. De crème hydrateert de huid en maakt deze gezonder zonder een spoor van vet.
De handcrème werkt tegen kloofjes, eelt en maakt de nagelriemen zacht; werkt tegen (kappers)eczeem en ruwe handen.

LA CURE FOOT CREAM
La cure Foot Cream met natuurlijke Dode Zee mineralen en jojoba olie is een verfrissende crème die de beschadigde delen van de huid geneest. De crème is zeer bruikbaar om de voeten te beschermen tegen bacteriën en tegen sterk ruikende voeten; werkt tegen kloven, eelt, ruwe plekken, zwemmerseczeem en voetschimmel.