Mylène producten

Als Mylène consulente kom ik graag bij u en uw vriendinnen een avond uitleg geven over de Mylène producten.

Wat zijn de voordelen om een party bij u thuis te geven?

- Het is in uw eigen omgeving, met uw vriendinnen om u heen, het is een gezellig avondje elkaar zien

- U krijgt goede uitleg over de producten die Mylène te bieden heeft. U krijgt adviezen en tips omtrent gezichtsverzorging.

- Grote assortimentskeuze. Zelfs wanneer u een “eigen merk” heeft en hierover tevreden bent, hebben we nog heel veel andere producten. Bijvoorbeeld: haarverzorging, badproducten, zonneproducten, parfums, make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging.

- U heeft weinig tot geen kans op zogenaamde miskopen. U kunt en mag de producten voelen, ruiken, smeren….voordat u iets koopt. En…kopen is nooit verplicht. 
Personen met een zeer gevoelige huid kunnen zelfs een behandeling uitproberen vooraleer u beslist.

- Gunstige prijzen, want Mylène maakt geen dure reclame op TV, radio of in de bladen. Zij leveren rechtstreeks van de firma aan uw consulente.

- De gastvrouw kan voor een bepaald bedrag gratis producten uitkiezen aan het einde van de avond. De gastvrouw krijgt in ieder geval 5 % van de omzet (te besteden aan producten) en altijd een dankjewel-geschenk (bij een minimale omzet van € 200) 
Bij het maken van 2 nieuwe afspraken door de gasten, krijgt u vaak een luxer geschenk.

- Doordat u de Mylène producten dagelijks gebruikt bent u gemiddeld na 3 maanden door uw producten heen (beetje afhankelijk van welk product) en dus is het heel handig als iemand van uw vriendinnen een vervolg afspraak heeft gemaakt, want nu weet u direct waar u uw Mylène producten weer aan kan vullen.


Voordelen van de producten zijn:

- Ze zijn zeer geconcentreerd, wat een garantie is voor zuinig gebruik en dus voordelig werkt voor de toch al lage prijs.
- Ze zijn natuurlijk, zuiver, zonder chemische houdbaarheidsmiddelen en zonder chemische of synthetische parfums (wat betreft de gelaatsverzorging)
- De producten zijn qua prijs vergelijkbaar met de duurdere merken in de winkel. We gebruiken dezelfde ingrediënten en dezelfde technieken.
- Wij doen geen dierproeven
- Wij werken veel met natuurlijke kruiden, bloemen en oliën.
- Veel van onze producten worden verpakt in milieuvriendelijk materiaal zoals glas of aardewerk. Dit is ook nodig om onze hoge kwaliteit te waarborgen. 
- We hebben een ongelooflijk gamma aan producten en zijn superhip doordat we letten op de laatste trends en technieken.


Hebt u interesse in een Mylène party bij u thuis, schroom dan niet om contact op te nemen met het telefoonnummer op deze site of via het mailadres. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is helaas niet mogelijk om “losse” Mylène producten bij mij te bestellen, alleen middels een party.