Wellness Feet behandeling

Voeten zijn de dragers van ons lichaam, ze brengen ons daar naartoe waar we maar heen wensen te gaan. Toch worden ze vaak “vergeten”, en maar in een paar (ongemakkelijke) schoenen verstopt. Van nu af aan gaan we meer aandacht besteden aan deze belangrijke lichaamsdelen, want als het goed gaat met onze voeten, dan gaat het goed met ons. Onze voetzolen staan in verbinding met alle organen, klieren en structuren in het lichaam, als er iets mis is met de voeten dan heeft dat zijn weerslag op het lichaam en omgekeerd.
door de voeten eens goed onder handen te nemen met deze verzorgende behandeling, zult u merken hoe de ontspannende werking het bijverschijnsel is waarvan het hele lichaam profiteert.

Tijdens  deze Wellness Feet behandeling staat alles in het teken van verwennen.

U ontvangt eerst een pedicure basis behandeling, deze bestaat uit:
- knippen en verzorgen van uw nagels
- het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt
- het behandelen van kloven en eeltranden
- het behandelen van schimmelnagels, verdikte nagels en ingroeiende nagels

Hierna zullen uw voeten extra verwend worden, deze gehele behandeling gebruik ik de producten van “La Cure”.
La Cure producten staan bekend dat ze uit Dode Zee mineralen bestaan, deze verminderen eelt en kloven, laten wondjes sneller genezen, ze helpen bij huidirritaties en bij een extreem droge huid, ze maken de huid zachter en egaler, ze voeden de huid en brengen vooral ontspanning en nieuwe energie.

Uw voeten gescrubd, zodat de huid wordt ontdaan van dode huidcellen, de huid als het ware “wakker schudden” door de bloedsomloop te stimuleren en de poriën te openen. Uw voeten voelen hierna heerlijk zacht aan!

Hierna  krijgt u een heerlijke voet/onderbeen massage met “La Cure”massage-olie

Vervolgens krijgen uw voeten een kleimasker.

Na deze massage en het masker bent u zo ontspannen en de huid van uw voeten is heerlijk goed gevoed, het masker wordt eraf gehaald en uw voeten worden nog met een voetcreme ingesmeerd.
De producten van “La Cure” waarmee ik werk, bevatten heilzame werkstoffen uit de Dode Zee. De mineralen en de zwarte modder uit de Dode Zee hebben sinds duizenden jaren bewezen dat ze een gunstige uitwerking hebben op allerlei processen, nodig voor een goed functionerend lichaam. Ze stimuleren de bloedsomloop, maken rode bloedcellen aan, helpen bij de celvernieuwing en bij de opname van voedingsstoffen en de verwijdering van afvalstoffen.