Wellness Hamam Feet behandeling

Wilt u uw voeten optimaal verwennen en verzorgen? Dan is deze behandeling precies wat u zoekt. Het is een ode aan uw voeten. Onze trouwe dienaren, die ons brengen, waarheen we ook maar willen. Tijd om ze eens even te verwennen!

U ontvangt eerst een pedicure basis behandeling, deze bestaat uit:
- knippen en verzorgen van uw nagels
- het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt
- het behandelen van kloven en eeltranden
- het behandelen van schimmelnagels, verdikte nagels en ingroeiende nagels


Vervolgens worden uw onderbenen en voeten gescrubd in de geur van Turkish Tatil Hissi wat zoveel betekent als: Turkse vakantie herinnering (scrubzout verrijkt met oliën)
Deze scrub behandeling stimuleert de bloedsomloop en verwijdert de dode huidcellen, dit gebeurd met een speciale scrubhandschoen (Kese).

Nu uw onderbenen en voeten helemaal schoon zijn en al heerlijk zacht krijgt u een onderbeen/voet massage met olijfzeep dmv de speciale Turkse zeepzak, die een dikke laag romig en warm schuim veroorzaakt.

Een heerlijke massage zorgt ervoor dat uw doorbloeding optimaal is en uw huid erg ontvankelijk is voor een heerlijk masker, wat 5 tot 10 minuten moet inwerken om de werkzame stoffen aan de huid af te geven.

In deze rustpauze kunt u kiezen om te ontspannen, of te genieten van een heerlijk kopje Turkse thee of munt thee.

Wanneer het masker van uw voeten en onderbenen wordt gehaald met een warme handdoek, zult u voelen dat uw huid heerlijk zacht en goed gevoed is.

Ter afsluiting worden uw voeten nog ingesmeerd met een heerlijke voetcrème.